"EN FEST FOR BÅDE ØRER OG ØYNE"

                                                             - FANAPOSTEN, JUNI 2018

Lambach & Lund  består av sangerne Heidi Lambach og Chris Lund. De startet samarbeidet i 2012, og har gjort det til sitt varemerke å levere konserter med høy kunstnerisk kvalitet, ispedd en stor dose humor, sjarm og improvisasjon.

 

Heidi  jobber innen musikaler, er låtskriver og tekstforfatter, og har gitt ut flere album i samarbeid med andre artister. Hun jobber nå med sitt første album som soloartist.

Chris høster stor anerkjennelse sin stemmeprakt. Han dirigerer det prisbelønte damekoret Korall, og har deltatt i flere store oppsetninger og musikaler som solist. 

 

Lambach&Lund har de siste årene deltatt på og arrangert en rekke egne konserter og forestillinger. Med fokus på formidling og stemme, leder duoen publikum inn i sitt unike musikalske univers. Spennvidden er stor, her får du både gåsehudfremkallende ballader og elleville medleyer der hele stemmeregisteret utfordres til fulle. Musikalsk ekstremsport!

 

Her er noe av det publikum og oppdragsgivere har sagt etter konsertene:

 

"Kjære gode Lambach&Lund. Jeg skal prøve å la være å banne, men fy ultraveldig så bra dere er!!! Og FOR en vokalprestasjon dere viser! Tusen takk for en helt fantastisk opplevelse."

-Henning Sudmann

"Det var en helt fantastisk kveld. Ren nytelse for oss som var heldige å være tilstede!"

-Inger Jo Tellefsen

"Det var en fantastisk konsert og jeg gleder meg allerede til neste gang"

-Lill Irene Larsen

"Lambach&Lund og André Søfteland, for et fantastisk morsomt og underholdende show dere hadde!"

-Tone Rudshaug

© 2018 VOKALPATRIOTENE AS